Кралски експерт: Меган Маркъл била разочарована от състоянието на Хари

Кралски експерт: Меган Маркъл била разочарована от състоянието на Хари

Меган Маркъл била разочарована от финансовото състояние на принц Хари в началото на тяхната връзка. Това твърди кралски експерт в интервю за Daily Mail. По думите на Том Бауър, тя била „обсебена от парите“.

„Нейната голяма изненада и разочарование беше, че принц Хари имаше много малко пари“, разказва авторът на книгата „Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите“.

Бауър продължава, че Меган си въобразявала, че състоянието на сина на Чарлз възлизало поне на стотици милиони.

Писателят посочва, че ако бяха работещи членове на британския кралски двор, те не биха си позволили сегашния начин на живот, който водят в САЩ.

„Начини за печелене на пари станаха например излизането на документален сериал за двойката, както и скандалните мемоари на принц Хари“, обяснява той в своята книга.

Меган държала на много екстри

„Маркъл иска да се вози в големите кадилаци и да лети с частните самолети по команда“, каза той пред изданието“, разкривайки, че в момента тя държи на подобен лукс.

Малко преди издаването на своите мемоари, принц Хари получи аванс от 20 милиона долара. Близки до него предполагат, че именно жена му го е накарала да разкрие пикантни подробности за своя живот, от което да припечелят голяма сума пари.

По думите на кралския експерт, ако получат покана за коронацията през май и присъстват на нея, принцът и неговата половинка могат да засенчат Чарлз III и дори да предизвикат нов скандал.

По данни на списание Forbes, нетната стойност на финансите на Хари към 2021 г. е около 10 милиона долара. След като той и съпругата му напуснаха Великобритания, те бяха финансово отрязани от имуществото на короната. То възлиза на 34 милиона долара.

Ще присъства ли Хари на коронацията?

Междувременно се заговори, че от Бъкингамския дворец са поканили Хари за паметното събитие, на което неговият баща ще поеме официално короната. Но имали условие – да не идва с Меган Маркъл.

Тъй като коронацията съвпада с рождения ден на Арчи, двойката има извинение, за да не присъства. Ала според близки до Хари, неговата съпруга е разстроена от факта, че не е желана и най-вероятно заради нея той може да не отиде.

„Отхвърлянето е една от най-големите несигурности на Меган. Тя не иска да бъде освирквана или унижавана в глобален мащаб, но разбира, че нейния имидж в Щатите увеличава стойността си с близостта ѝ до кралското семейство“, обяснява пред Fox News Кинси Скофийлд.