ФК „Миньор-Перник“ с ново ръководство

ФК „Миньор-Перник“ с ново ръководство

ФК „Миньор Перник“ избра нов Управителен съвет, на проденето Общо събрание. Основната цел пред спортно-техническото ръководство на клуба за следващия сезон е завръщане на „чуковете“ в елита на българския футбол.

От Миньор допълват, че са сред малкото отбори у нас, които нямат никакви задължения към НАП.

В отворено писмо от клуба написаха:

„Уважаеми миньорци,

На 09.03.2023 г. се проведе Общо събрание на ФК Миньор Перник на което бе избран нов УС на клуба в състав Андриян Йосифов – търговски директор във финансова компания, Любомир Трайков – спортно-технически директор на клуба, Мартин Ушатов, Ангел Вангелов (председател на фен клуба) и Емил Владимиров.

Приет бе финансовият отчет на предишния председател на клуба г-н Ангел Христов. Също така бе отбелязана добрата работа дотук на Община Перник, г-н Ангел Христов и новото ръководство относно финансовото състояние на клуба. ФК Миньор Перник е един от малкото клубове в България който няма и стотинка задължения към НАП, изплатени са текущите заплати както и голяма част от старите задължения на клуба.

Целта поставена от новия УС към спортно-техническото ръководство на клуба през сезон 2023/2024 е класиране за Ефбет лига като е гарантиран подходящият бюджет за постигането ѝ“.