Ученици на ТПГ“М. Кюри“, в Перник,  показаха завидни знания на открит урок пред много гости

Ученици на ТПГ“М. Кюри“, в Перник,  показаха завидни знания на открит урок пред много гости

В края на миналата седмица в ТПГ „Мария Кюри“ се проведе открит урок на тема: „Белтъците – строителните блокчета на човешкото тяло“. Участници в семинара бяха ученици от 11“Б“ клас, специалност : „Технологичен и микробиологичен контрол в хранително – вкусови производства“. Техни преподаватели са Милица Делчева и Даниела Фандъкова.

„На семинара нашите ученици показаха иновативни и експериментални методи, свързани с изследвания на белтъци. Те демонстрираха завидни знания и получиха много добра оценка от присъстващите на урока. Тези ученици са гордост за своите преподаватели“, заяви директорът на ТПГ “Мария Кюри“ инж. Цветелина Миланова.

 Гости на урока бяха: Росица Симеонова- старши експерт по професионално образование и обучение, учители от професионални училища на територията на град Перник, директорът на гимназията инж. Цветелина Миланова и заместник-директорът на училището Галя Йорданова.

След приключването на открития урок гостите поздравиха и учениците, и техните преподаватели за знанията, които показаха.