Пернишки секси сладкар побърка всички в „Хелс Китчън“

 Пернишки секси сладкар побърка всички в „Хелс Китчън“

Новият сезон на „Хелс Китчън“ е вече факт, а в Кухнята на Ада, както е известната кухнята на шеф Виктор Ангелов, вече е повече от горещо, не само заради включените котлони на печките.

Вихрени страсти сред зрителите и в социалните мрежи предизвика сексапилният Станислав Иванов от Перник,  който е един от най-атрактивните участници в този сезон на кулинарното риалити.

„Всичко, което сънувате, аз мога да ви го приготвя“, обещава примамливо той във визитката си, демонстрирайки убийствено тяло и чаровен външен вид, който със сигурност тепърва ще приковава женското внимание сред конкурентите му във формата.

Станислав има малка работилница за торти в Перник, но съвсем не е известен само там, а в цяла България. Профилът му в TikTok има над 150 хил. последователи, до които той стига по доста атрактивен начин. Първоначално качвал видеа, на които показвал как приготвя сладки кулинарни изкушения. В един момент решил да заложи и на собствената си физика, която е не по-малко изкушаваща – пуснал се гол до кръста и предизвикал фурор.

Както може да си представите, Станислав няма никакви проблеми с жените, макар понякога някои от тях да са твърде изобретателни в стремежа си да привлекат вниманието му. Той разказва за разюздана мадама с каубойска шапка, пликче с дамски прашки и… конска маска. Обаче такива неща вече не важат, защото чаровникът вече е намерил своята половинка и дори е сгоден./show.blitz.bg