Бояна Шарлопова е неузнаваема заради нов мъж до себе си

Бояна Шарлопова е неузнаваема заради нов мъж до себе си

Красивата блондинка Бояна Шарлопова е като нова, но не само, защото очевидно си е правила скъпа разкрасителна процедура на лицето, но и защото отново изпитва любов, пише show.blitz.bg

Причината за блясъка в погледа на засуканата красавица, която винаги е привличала неудържимо мъжките погледи, където и да се появи, е именно заради появата на новия мъж в живота й, който успява и да спечели безусловно сърцето й. Шарлопова сякаш не вярваше в последните години, че може отново да обича и да си позволи да бъде щастлива в личен план, но явно и този момент дойде.

Блондинката явно е много влюбена, защото се е подложила на серия от интервенции с ботокс, филъри и хиалурон, за да изглежда перфектно до новата си любов. При все, че тя принципно през годините полага системни грижи не само за лицето си, но и за тялото.

Причината за блясъка в погледа й е нов мъж, който наскоро се е появил в живота й. Пет години след смъртта на бизнесмена Стефан Шарлопов, Бояна отново си позволява да бъде щастлива в личен план.

Близки до засуканата блондинката издават, че новият й любим е малко над 50 години и не е популярен в светските среди. Поне засега. „Тя заслужава да бъде щастлива отново, в разцвета на живота си е“, гласи един от многото коментари за Шарлопова в мрежата./show.blitz.bg