Цветелина Грахич разкри кой е мъжът до нея и хвърли голяма бомба

Цветелина Грахич разкри кой е мъжът до нея и хвърли голяма бомба

Цветелина Грахич наскоро хвърли голяма бомба за личния си живот, след като години наред не обелваше и дума за това какво се случва в него и кой е мъжът до нея, пише show.blitz.bg

Оказа се, че поп фолк изпълнителката, която стана популярна като вокалистка в „Шоуто на Слави“, има дългогодишна връзка с човек, а отношенията им според мнозина са предпоставка за етнически конфликт. Грахич обаче внесе такива покъртителни подробности за личния си живот, че свят ще ви се завие.

Той е от ромски произход и е вярващ християнин, а Грахич, както знаем, е босненка и мюсюлманка. Това на пръв поглед може да прозвучи за някои и като етнически конфликт, но не и за тях двамата. Приятелят на певицата се казва Кристиян Шаламанов и е от Разлог.

Двамата са заедно от 9 години насам, макар че едва от една са заедно в истинския смисъл на думата. Причината за това е, че Кристиян пътува из цяла Европа постоянно и понякога го няма с месеци.

Двамата обаче, вече мислят сериозно за деца. Това съобщиха те наскоро в интервю за радио „Веселина“. И макар опитите за бебе да не са започнали още, единомислието им по този въпрос е впечатляващо.

А защо са били физически разделени в продължение на девет години, въпреки че имат връзка – заради обстоятелствата, но пък доверието помежду им е причината всичко да съществува в пълния си вид. Днес двамата са по-щастливи отвсякога. Не се ревнуват. Не си изневеряват. Въпреки че изповядват различни религии, уважават традициите си взаимно. Единствените им проблеми са от битов характер. Грахич признава, че тя е истински маниак на тема ред и чистота, докато Кристиян не бил толкова запален./show.blitz.bg