Безплатно обучение по дигитален маркетинг в Радомир

Безплатно обучение по дигитален маркетинг в Радомир

Регионален младежки RAISE център организира безплатно обучение по дигитален маркетинг в Младежки културно-информационен център „Европа“ в Радомир.

Обучението ще бъде на 18 март от 10:00 ч. до 17:00 ч. и ще се проведе в Младежкия културно-информационен център „Европа“ в Радомир. Лектор на курса ще бъде Константин Занков, който е част от екипа на Travel Mind (https://www.travelmind.eu/ ). Компанията е специализирана в областите на маркетинга, обучението и експертната консултация конкретно в сферата на туризма.

„По време на обучението ще имате възможност да научите повече за съвременния уебсайт, как стратегически да използвате социалните мрежи, Google реклама и оптимизация, Email маркетинг, онлайн репутация и маркетинг чрез съдържание.

До скоро, онлайн маркетингът беше просто нов и различен начин за предлагане на продукти на пазара. С течение на времето хората осъзнаха, че това е един от най-лесните и достъпни методи за размяна на стоки и услуги. През последните няколко години дигиталният маркетинг стана неразделна част от всеки един бизнес. Онлайн пространството е част от почти всичко, което правим, тоест значението на дигиталния маркетинг е изключително голямо. Ето защо знанията, придобити в рамките на този курс, ще бъдат изключително полезни за всеки на пазара на труда“, казват организаторите.

Не чакайте, а се запишете като ни изпратите вашите имена, възраст, имейл и телефон за контакт на raise.youth.bg@gmail.com, апелират инициаторите на обучението. Те поясняват , че разходите за транспорт на участници от други населени места ще бъдат покрити.