Рут Колева пусна новото си парче „Energy“, заснето в Минна дирекция

Рут Колева пусна новото си парче „Energy“, заснето в Минна дирекция

Рут Колева пусна новото си парче – „Energy“. Това е третият проект, който излиза в резултат на партньорството на певицата със световния музикален гигант Warner Music Group и една от водещите български музикални компании Орфей Мюзик. Тракът се реализира в сътрудничество с продуцента базиран в Лос Анджелис Георги Линев (Kan Wakan) и Илиана Недялкова, автор на хитовия сингъл на ZYAN „Entertainer“.
Звездният музикален тим създава за Рут едно от най-вълнуващите парчета в кариерата ѝ, а видеото добавя визия към неповторимото усещане. „Energy“ е заснет в Минна дирекция- Перник, където Years & Years снимат Sweet Talker през 2022 г. За видеоклипа на „Energy“ Рут Колева си партнира с известното продуцентско студио Clamer Design, с режисьор Жоро Манов.
За няколко секунди в клипа се появява и областният управител на Перник Людмил Веселинов.
С този екип изпълнителката бива селектирана и на Берлинските музикални награди през 2022 г. за видеоклипа на „Kiss my attitude“.
Българската публика може да съпреживее 100% Рут на 17-ти май в „Зала България“. Концертът е ретроспекция и годишнина от издаването на албума „R U T H“, продал над 30000 копия в Япония.