Доверието към „Възраждане“ е скочило с 30 процента!

Доверието към „Възраждане“ е скочило с 30 процента!

Политическа партия „Възраждане“регистрира в пернишката РИК  листата си за предстоящите на 2 април извънредни парламентарни избори.

Този път листата е от седем кандидата. Тя се води от Димо Дренчев, следват Павел Павлов, Симеон Йонев, Радослав Червенков, Румен Ваташки, Антонио Ангелов и Ирена Найденова.

Вчера водачът на листата заяви, че партията се радва на все по-високо доверие сред българските граждани. Социологическо проучване е посочило, че през последните месеци одобрението към Възраждане е скочило с 30 процента. Според Димо Дренчев нито една друга политическа формация не може да се похвали с одобрен резултат. Съпартийците на Костадин Костадинов се похвалиха, че в Пернишка област вече имат учредена структура и в Радомир. Предстои учредяването на подобни структури и в други общини. Изключителен е интересът към партията в Трън. Все повече са хората, които казват „да“ на нашите приоритети, особено за запазването на българския лев като национална валута, заяви Димо Дренчев. Показателен в това отношение и успехът, постигнат в нашия регион, по отношение на подписката за референдума в защита на националната ни валута. Избирателите припознават в наше лице и политическата сила, която се бори и ще се бори България да не бъде въвлечена във войната между Украйна и Русия, заявиха вчера кандидатите за народни представители от 14-ти пернишки МИР. В бъдещия парламент депутати от ПП Възраждане са готови да си сътрудничат с всяка представена в Народното събрание партия или коалиция, споделяща политиките на тяхната политическа формация. Кандидатите за депутати от 14-ти пернишки МИР изразяват надежда, че ако доверието към тях продължава да расте, партията на Костадинов може наистина да измести коалицията ПП – ДБ от второто място.