Жаклин Таракчи от ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ е новата на Николаос Цитиридис

Жаклин Таракчи от ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ е новата на Николаос Цитиридис

Победителката в последния, девети сезон на „Гласът на България“ – Жаклин Таракчи, напоследък твърде често е забелязвана в компанията на водещия Николаос Цитиридис. Веднага плъзнаха слухове, че това може би ще е новата светска двойка.

Истината обаче е друга – младата певица става част от новия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, който стартира на 24 февруари от 22:00 ч. по bTV. 19-годишната Жаки ще бъде новата вокалистка в бенда и ще блесне на екран още в първия епизод на предаването за сезона, този петък.

„Щастлива съм да бъда част от екипа на любимото ми телевизионно шоу, което и като зрител много обичам. След победата ми в „Гласът на България“ да бъда част от „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е нова и страхотна възможност за мен. Това е голяма отговорност и предизвикателство, а вярвам, че ще бъде и много забавно“, споделя младата изпълнителка.

Очарователна, крехка и много талантлива, 12-класничката Жаклин Таракчи се присъединява към бенда на шоуто в навечерието на седмия му сезон, който определено ще бъде по-различен.

Под мотото „Вдигаме нивото“ Николаос и екипът дават заявка за качествени промени – в съдържанието, настроението, срещите с гостите и продължителността на шоуто, което вече ще бъде цял час.

Тази пролет предаването ще се излъчва от обновеното си студио, а Николаос, освен водещ и сценарист на шоуто ще бъде и негов креативен продуцент./ NEWS2