Николета Маданска изненада всички на Св. Валентин, показа дали чувства липсата на Венелин Петков

Николета Маданска изненада всички на Св. Валентин, показа дали чувства липсата на Венелин Петков

 „Свети Валентин“ донесе много радост за бившата спортна журналистка от bTV Николета Маданска, за която мнозина предположиха, че ще изпадне в дълга депресия след раздялата с Венелин Петков. Да, ама не! Дори точно обратното! Красивата блондинка цъфти от щастие!

Навръх празника на влюбените Маданска показа с какви уникални подаръци е била изненадана от най-важните мъже в живота си – своите синове Йоан и Мишо, а именно прекрасни „валентинки“, с каквито май друг не се е похвалил в социалните мрежи. А къде е през това време таткото на децата – Венелин Петков, изобщо не става и ясно.

Факт е, че откакто се разделиха, блондинката не е показала нито веднъж, че страда за него, въпреки че вероятно в началото е било така, защото Петков все пак е баща на децата й. Лошият му характер обаче, със сигурност бързо са изтикали на много заден план това усещане, особено пък с такива уникални подаръци за Деня на влюбените.

„Моите ВАЛЕНТИНКИ“, е написала Николета под усмихнатите кадри, а от профила й може да стане пределно ясно колко точно е отдадена на децата си.

Припомняме, че раздялата между Николета и Петков се случи още миналото лято, когато блондинката напусна къщата му в Бистрица и отиде да живее при родителите си в село Лозен заедно с двамата си сина./show.blitz.bg