Вторият съпруг на Ива Давидова я заряза

 Вторият съпруг на Ива Давидова я заряза

Поредна лична драма се стовари върху перничанката Ива Давидова. След като се омъжи за втори път, певицата се оказа в ролята на рогоноската.

Докато Ива се грижила за дъщеря им Валена в България, съпругът й се разнообразявал по мъжки с други жени – твърдят близки до певицата. Причината за раздора в семейството им обаче станала мимолетна закачка, от страна на съпруга на Ива, която по-късно се превърнала в извънбрачна дълга връзка.

Забежката на Димо, който от дълги години живее и работи в Мюнхен, се оказала доста по-възрастна от него жена, на около 40 плюс, която е чистачка в същия град.

Радостина, под чийто покрив вече живее и мъжът на Ива Давидова, била разведена, имала 3 деца и обитавала общинско немско жилище заедно с майка си. По думите на близки до народната певица, Ива не може да преживее факта, че мъжът, който й се кълнял в любов, започнал да й изневерява с чужда жена, докато тя се грижела за едва новородената им дъщеря.

Но най-шокиращото от всичко било, че именно любовницата на мъжа й признала за тяхната извънбрачна връзка. Отначало Давидова си мислела, че това е някаква шега, докато не получила от новата му любима общи техни снимки в знак на достоверността на думите й. /NEWS2