Иван Павлов координатор на ПП за Перник: На ход е поколението, което ще промени България

Иван Павлов координатор на ПП за Перник: На ход е поколението, което ще промени България

 В началото на годината стана ясно, че областната структура на ПП Перник е с нов координатор. Иван Павлов е познато лице сред перничани, със своята активна гражданска позиция, както и множество местни и национални благотворителни каузи, в които се включва през годините.

В свой фейсбук пост, той сподели приоритетите, които стоят пред организацията, както и вижданията си за развитието на региона и България, което публикуваме без редакторска намеса:

„Първите няколко седмици на годината минаха неусетно в работа, включване в няколко каузи и стотици срещи с хора, а покрай ежедневните задачи, традиционно планирани за старт и ново начало на годината, бих искал да ви споделя нещо важно. Приех  отговорността да бъда областен координатор на ПП „Продължаваме Промяната“ в гр. Перник.

Воден от желание в утрешния ден на България да се случват всички добри неща, които заслужаваме като европейски граждани, се надявам, с опита, знанията и идеите, които имам да бъда от онези хора, които ще направят това възможно.

Живеем в катастрофални условия години наред и всички го знаем.

Много мои приятели и съученици избраха да живеят в държави, където управляващите са си свършили добре работата, там където социалната система, здравеопазването и образованието са уредени, спокойствието и сигурността са гарантирани, и живеят с планове за бъдещето и вяра в институциите. Аз обаче вярвам, че камъкът си тежи на мястото. Познавате ме и знаете, че съм човек преди всичко на действията и против празноговоренето, такава ще бъде и посоката на работата ми, като координатор на ПП „Продължаваме промяната“, в която, надявам се, ще намеря все повече съмишленици.

Крайно време е да спрем да повтаряме мантрата, че политиката е нещо лошо! Получих огромна подкрепа за пореден път от семейството и приятелите ми. Сблъсквам се разбира се и с въпроси като „Сигурен ли си, защо ти е да се занимаваш с това?“. Защото вярвам, че сега на ход е поколението, което ще промени България към по-добро!

Ако сте стигнали до края на този ми дълъг пост и искате да си говорим още за политики, които ще помогнат на хората да живеят по-добре, по-сигурно, по-спокойно и по-справедливо съм насреща.“