Азис показа видеозон, чака трето бебе

Азис показа видеозон, чака трето бебе

Краля на фолка Азис отново скандализира всички с новината, че е в очакване на трети наследник. Като доказателство е приложил видеозон на вече оформеното бебче в корема на майката, за чиято самоличност певецът мълчи.

Под краткото клипче от лекарския кабинет Азис е написал: „Очаквайте скоро. Бебе номер 3“ и е сложил интересни хаштагове: „Баща на годината“, „бебе“ и т.н.

Явно изпълнителят на „Мотел“ се опитва да ни накара да си мислил, че ще става отново баща. Преди време се похвали отново, че е станал баща за втори път и дори показа снимка на мъника. Оказа се, че бебето е на Светлана и Християн Гущерови, с които той е в много тесни приятелски отношения.

Предполага се, че и в този случай някоя негова приятелка е бременна, а той съпреживява нейното щастие. Не е изключено и след дъщеря си Рая да е решил отново да изпита какво е чувството да бъдеш баща, но по-скоро ще се спрем на варианта с приятелката. А Азис е цар на пиара и много добре знае как от всяка ситуация да извлече максимума ползи за себе си./show.blitz.bg