Щастлива вест! Стиви победи болестта!

Щастлива вест! Стиви победи болестта!

Чудесна новина дойде от Германия! Младият перничанин Стивън Бориславов, чиято битка с коварно заболяване обедини хиляди българи, е победител! Той успя да победи болестта. И това е резултат от волята на момчето и широката подкрепа и съпричастност, които получи от цяла България.

Лечението на Стиви приключи успешно, съобщават неговите близки. „Той удари гонга, а Бог чу молитвите на хората!

Благодарим на всички вас,които не спряхте да помагате и да се молите за здравето на нашия Стиви!

Бог да ви благослови!

Пътят беше дълъг и много тежък, но Стиви успя, справи се геройски.

Бог да го благослови! И оттук насетне много здраве и щастие

Стиви остава още малко в Германия,за да се извършат необходимите прегледи и възстановяване на организма“ – споделят близките на Стиви в социалните мрежи.

Припомняме, че Стиви е младо и жизнено момче, чийто живот е футбола до момента, в който на 14 години се сблъска със Сарком на Юинг (вид рак на костите). Момчето не може да бъде лекувано у нас, няма болница, която да може да приложи необходимата терапия.

Каузата за спасението обедини малки и големи от цяла България, тъй като нужната сума, необходима за лечението му в Германия, бе непосилна за родителите и близките му – над 600 000 евро. Това ги накара да се обърнат с молба за помощ към хората с добри сърца. И те помогнаха. Така днес младият футболист от ЦСКА отново е здрав и гледа с оптимизъм към бъдещето!