Дъщерята на Том Круз порасна и се промени драстично

Дъщерята на Том Круз порасна и се промени драстично

Единствената биологична дъщеря на Том Круз трогна някога феновете с изразителния си външен вид като ослепително сладко момиченце. Но следващата поява на Сури може и да не я разпознаете, тъй като малка вече е пораснала тийнейджърка.

Папараците уловиха наследницата на звездата от „Мисията невъзможна“. От сладко дете Сури се превърна в красиво 16-годишно момиче, по-високо и от майка си.

Появата на Сури предизвика истински фурор в медиите, тъй като родителите на момичето ревностно я предпазват от публичност в стремежа си да й подсигурят нормален и обикновен живот.

Това, естествено,  няма как да се случи съвсем?

Макар и в съвсем семпло облекло, съставено от най-обикновен плетен бял пуловер с дълъг ръкав и светлосини дънки, комбинирани с розови кецове, Сури успява да очарова всички със силното си обаяние и харизма. По думи на майка ѝ, която е позната със страстта си към модния свят, Сури притежава огромен гардероб, пълен с множество дизайнерски тоалети – от Versace до Armani, чиято стойност възлиза на 3.2 милиона долара, но звездната наследница предпочита ежедневния стил.

Тя се спира на скромни дрехи, без да се притеснява, че съучениците ѝ в частното училище с такса от 60 хил. долара годишни, което посещава в Голямата ябълка, залагат на далеч по-шикозни визии.

В Холивуд отдавна се носи мълвата, че Сури няма близки отношения с баща си Том, който не само съсипа брака си заради сциентоложката църква, но заради нея пожертва и връзката с дъщеря си, спазвайки стриктно правилата ѝ да не се вижда с детето си дори и през 10-те дни месечно, които съдът му отреди след развода с Кейти.

Твърди се, че Том редовно пише писма до Сури, които Кейти крие, но наскоро наследницата ѝ е намерила писмата в дома на родителите на Кейти в Охайо, прочела ги е и е изразила желание да се види с баща си.