Разкриха истинското лице на Анджелина Джоли…

Разкриха истинското лице на Анджелина Джоли…

Анджелина Джоли гради години наред образа на ангелска дива и постигна целта си. Тя е обичана от стотици милиони фенове, смятайки я за въплъщение на доброта и благодетели. Но актрисата не е толкова невинна, колкото изглежда.

Историята започва още от снимките на „Мистър и мисис Смит“. Джоли не се трогнала, че колегата й партньор във филма Брад Пит има любима жена – Дженифър Анистън. Последната научи за романа на мъжа си от вестниците. Нещо повече, Джоли решила да обърне ситуацията в своя полза и да се превърне в жертва на семейните отношения между Пит и Анистън.

Пусна се слух, че кариеристката Анистън не искала деца от Пит. Всъщност звездата от сериала „Приятели“ е преживяла два спонтанни аборта. Мнозина смятат, че именно красавицата Джоли е виновникът. Именно по това време брюнетката „влезе в играта“.

Джоли наела PR екипа на президента Джордж У. Буш. Хитрите пиари моментално измислили как да сложат ореол на „мисис Смит“ в очите на хората. Те „продадоха“ на обществото желанието й да създаде семейство и да стане майка възможно най-скоро. За надеждност Анджелина даваше интервюта, ходеше на благотворителни вечери. Това беше достатъчно, за да нокаутира Анистън и да я превърне в „бившата на Брад Пит“.

/NEWS2/