Тони Димитрова избухна, заради лъжи по отношение на личния й живот

Тони Димитрова избухна, заради лъжи по отношение на личния й живот

За Тони Димитрова новата година започва така, както приключи и старата – с много работни ангажименти и почти никакво време за почивка. А това, което се случва в личния й живот, със сигурност няма общо с писанията за него напоследък.

Обичаната бургаска изпълнителка, която в момента усилено репетира за предстояща премиера в драматичния театър, не сдържа гнева си и сподели с нас цялата истина за „любовната си раздяла“.

За Тони Димитрова новата година започва така, както приключи и старата – с много работни ангажименти и почти никакво време за почивка. И със сигурност тя не е имала нито любовно разочарование, нито раздяла, както упорито се пише напоследък в публичното пространство. Никога не е имала и връзка с хирурга Мирослав Обрейков!

„С д-р Мирослав Обрейков сме приятели от 2020 г. и между нас никога не е имало друго, освен приятелство. Няма такова нещо като „драматични раздели“, „любовни драми“ и т.н.!“, каза пред нас Тони Димитрова, която не скри безкрайното си възмущение от поредната скалъпена история.

„Виждали сме се, разбира се, но никога не сме били гаджета и това го знаят всички хора около нас. Д-р Обрейков е един от най-уважаваните и търсени лекари в Бургас, и много свестен човек, затова да не бъркат името му с подобни жълти истории! Как изобщо някой е измислил подобна идиотия?! Срамувам се дори да му се обадя сега след тези глупости, които се пишат. Не му цапайте името!!!“, добави още обичаната бургаска певица.

В момента Тони Димитрова репетира активно в Бургаския драматичен театър за премиерата на музикалната пиеса „Съвсем проста история“ от украинката Мария Ладо на 19-ти януари./show.blitz.bg