Ивана алармира за страшна измама с нейното име във Фейсбук

Ивана алармира за страшна измама с нейното име във Фейсбук

Мегазвездата Ивана побесня в първите дни на 2023г. от нагли измамници, които замесиха името й в страшна далавера. Изпълнителката на хита „Шампанско и сълзи“ не може да си намери място от яд, че е безсилна пред въпросните измамници.

Тя разкри цялата истина в официалната си страница във Фейсбук, която наскоро си върна, след като бе хакната от недоброжелатели. Певицата на народа разкри в каква шашма е замесена и предупреди всички фенове да не вярват на нищо.

От известно време в социалните мрежи се върти реклама за отслабване с лицето и името на певицата. Твърди се, че благодарение на въпросния продукт е успяла да смъкне излишните килограми. Със сигурност има много хора, които са се вързали, тъй като Ивана наистина в последно време е отслабнала драстично, но не се дължи на рекламирания продукт.

„Длъжна съм да ви информирам, че не стоя зад никакви рекламни продукти за отслабване. Всички реклами с моето лице са фалшиви и монтиране. Не вярвайте и не купувайте. Не се знае какво има в състава им и дали това няма да навреди на вашето здраве“, предупреди певицата.

В такава схема бяха забъркали още имената на Деси Слава, Цветелина Янева и Никол Станкулова. Нито една от тях не е рекламирала продукт за отслабване.