Светлана Гущерова  празнува по холивудски

Светлана Гущерова  празнува по холивудски

Светлана Гущерова отпразнува по холивудски 35-ят си рожден ден в Италия. Майката на 3 деца е посрещнала празника си в един от прочутите хотели във Венеция-„Даниели“.

Мястото е притегателно за киномани от цял свят, тъй като на негова територия са снимани мега кинопродукции като „Туристът“ с Анджелина Джоли и Джони Деп, както и „Казино Роял“ от поредицата за Джейм Бонд.

На романтичното място Гущерова бе със съпруга си Христиан. Като престоят им в „Даниели“ изглежда е планиран до най-малкия детайл от рожденичката. Освен, че обичайните за празника подаръци от мъжа й – букет рози и торта, бяха в розови нюанси, спалнята в апартамента, нает от семейството, бе в същия нюанс.

В началото на тази година стана ясно, че компания на Бил Гейтс е закупила най-елегантния хотел във Венеция, който освен Джоли и Джони Деп, през вековете е посрещал видни гости като Гьоте и Дикенс, а в по-нови времена – даже и Стивън Спилбърг.

Хотелът, в който Гущерови бяха отседнали, се намира на ключово място във Венеция – от прозорците му се виждат Двореца на дожите, Канале Гранде, на няколко крачки е площад Сан Марко.

За подновяването на хотела от Бил Гейтс са предвидени 30 милиона евро. Ще бъде готов през 2024 г. и ще разполага с 200 стаи./show.blitz.bg