Станислав Владимиров кмет на Перник: Бъдете здрави, солидарни и добротворни

Станислав Владимиров кмет на Перник: Бъдете здрави, солидарни и добротворни

Стотици перничани излязоха на площада, за да посрещнат заедно Новата 2023 година. Празничната програма започна в 22.00ч. В 23.00ч започна концерта на народната певица Валерия Момчилова.

Минути преди 12 часа, кметът на община Перник поздрави перничани с настъпването на новата 2023 година: “Отмина още една година от забързания ритъм на живота ни.  2022- ра беше година на успехи, но и на тежки изпитания. Година на драматични емоции и радостни мигове. Година, в която се сплотихме около благородни каузи.

 Новата 2023 година е време за равносметка и мечти. Посрещнете я с радост, изживейте я в щастие, увенчайте я с благородни дела. Бъдете здрави, солидарни и добротворни. Вярвайте в себе си, достигайте върхове, дерзайте!

Нека новогодишните светлини изпълнят дома ви с радост, сърцата ви с обич, а живота – с усмивки. Нека Новата година ви донесе мир и хармония в душите. Нека светлите празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успехът ще са ваши постоянни спътници. Да е честита Новата 2023 година!“