За колко са продали тайните на двореца Меган Маркъл и принц Хари?
Terms of release, which must be included and passed-on to anyone to whom this image is supplied: USE AFTER 31/05/2018 must be cleared by Kensington Palace. This photograph is for editorial use only. NO commercial use. NO use in calendars, books or supplements. Use on a cover, or for any other purpose, will require approval from Art Partner and the Kensington Palace Press Office. There is no charge for the supply, release or publication of this official photograph. This photograph must not be digitally enhanced, manipulated or modified and must be used substantially uncropped. Copyright in the photographs is vested in Prince Harry and Ms. Meghan Markle. Publications are asked to credit the photograph to Alexi Lubomirski. WINDSOR, UNITED KINGDOM - DECEMBER: In this handout photo provided by Kensington Palace, Prince Harry and Meghan Markle pose for one of two official engagement photos at Frogmore House in December, 2017 in Windsor, United Kingdom. (Photo by Alexi Lubomirski via Getty Images)

За колко са продали тайните на двореца Меган Маркъл и принц Хари?

Меган Маркъл и принц Хари не спират да изнервят близките си. Те пуснаха втория трейлър на своя документален филм. В шест епизода от риалити сериала ще бъде показана историята на връзката на звездната двойка. Семейство Съсекс ще говори от първа ръка за многото проблеми, които в крайна сметка са ги накарали да се откажат от кралските задължения.

Нещо повече: принц Хари ще разкрие истината за малтретирането на жени, които попадат в кралското семейство. Според херцога на Съсекс той се е страхувал, че съпругата му Меган Маркъл ще повтори тъжната история на покойната му майка лейди Даяна.

И ето че денят настъпи: днес бяха пуснати първите епизоди на документалния филм. Според запознати, херцозите на Съсекс трябва да получат 100 милиона долара за него. До момента обаче са им платени само два милиона. „Разбира се, те може да имат няколко милиона в сделката, но не са получили сто милиона“, каза анонимен източник пред The Sun.

Във филма принц Хари и Меган Маркъл ще обяснят защо са решили да изоставят задълженията си и са напуснали Великобритания. Според източник на Page Six, двойката ще направи сензационно съобщение.

„Хари и Меган ще твърдят, че са били тормозени в двореца. Това, което ще стане ясно, е че те вярват, че техните изпитания и премеждия са свързани с по-големите проблеми в света, като расизма. Те ще говорят за факта, че техните интереси не засягат кралското семейство и ще заявят, че са били жертви на дворцовата медийна машина“, добави източникът.

Трейлърът вече беше оценен от феновете на звездната двойка. Но какво мислят по този въпрос кралските биографи? Според експерти бъдещата продукция е „удивителен акт на отмъщение“, който ще задълбочи разрива между херцозите на Съсекс и членовете на кралското семейство. Филмът ще ужаси придворните в двореца и ще отприщи истинска война.

„Ефектите от документалните филми на Netflix ще се усещат години наред. Това е пълна, фронтална, изключително разрушителна атака срещу кралското семейство – институцията, както и членовете на тези семейства“, сподели писателят Ричард Фиц Уилямс.

Според мнозина, крал Чарлз III трябва да предприеме действия и да отнеме титлите на принц Хари и Меган Маркъл.

„Той ще трябва да направи избор – да остане справедлив монарх или любящ баща.“

Чарлз III ще трябва да вземе мерки и да лиши от титлите Хари и Меган. След публикуването на първия официален трейлър на сензационния проект, наречен „Хари и Меган“, кралски експерти и журналисти само обсъждат как видеото ще се отрази на членовете на кралското семейство.

Така Шарлот Грифитс, редактор на изданието At Large на Mail on Sunday, предполага, че за Чарлз III това ще бъде първият му истински тест. „Мисля, че той ще трябва да стане доста сериозен, защото е много мек, когато става дума за момчетата“, каза тя.

Експертът добави, че той определено ще трябва да направи избор – да остане справедлив монарх или любящ баща.

Според Шарлот, ако Чарлз III реши да остане монарх, той ще трябва да действа според кралските правила и да лиши херцога и херцогинята на Съсекс от титлите. За целта обаче кралят ще трябва да получи разрешението на парламента.

Припомняме, че в трейлъра двойката събра непубликувани досега снимки от семейния архив: от сватбата, от бизнес пътуване до Африка, както и снимки от бременността на Меган. Освен това проектът ще се справи с проблемите, с които двойката се сблъсква в двореца.