Антония Петрова достигна мъжа си на килограми- рязко надебеля за последните месеци

Антония Петрова достигна мъжа си на килограми- рязко надебеля за последните месеци

Някогашната миска Антония Петрова шокира мнозина с вида си като се появи, видимо качила едно десетина и отгоре килограми. Тоца, както я наричат всички, се е добре се е охранила, въпреки че след раждането на второто си дете, си бе запазила до голяма степен фигурата.

Потребители предполагат, че тлъстинките по нея се дължат на добрите кулинарни умения на мъжа й – Ивайло Батинков, който отдавна също се подвизава с добре отгледано коремче. А и Тоца постоянно снима и показва масите, на които двамата със съпруга й се хранят прилично и нищо чудно кефът да си е дал отражението.

Фотосите на Антония Петрова ясно показват, че тя се е „подобрила“ почти навсякъде. Промяната е очевадна за лицето й, което е станало бузесто и месесто, нищо общо с фините й черти преди. В раменете и над кръста положението е като при плувкините, а дори тънките й крака сега са месести и с дебелички коленца.

Коментарите в нета са разнородни като повечето се смеят, че „съвършената кралица“ се е ояла, но има и такива, които я харесват повече така. „Крайно време е да спре да се прави на перфектната и да се покаже като нормална и обикновена жена, каквато е. Харесва им да си хапват на хората, хапват си, какво толкова“, смеят се в мрежата./NEWS2