Лили Иванова съобщи слиза ли от сцената

Лили Иванова съобщи слиза ли от сцената

Дни преди грандиозния си концерт в София Лили Иванова преосмислила решението си да преустанови изявите си на живо. Преди два месеца примата на родната естрада обмисляла такова решение, като според нейни близки то се дължало на болки в краката от супервисоките токове. Напоследък певицата отново е в супер форма и след фурор, който предизвика с концертите си, заявила, че още дълго няма да слезе от сцената, разказват нейни приятели от гилдията.

„Публиката ме иска! От всеки концерт се зареждам с невероятна енергия“, споделила поп легендата.

От една страна, Лили доказа, че е в творчески подем, но от друга, има притеснения за здравето и доброто обгрижване на сестра си Магда, научи още вестникът. Пред свои близки изпълнителката на „Ветрове“ доверила, че скоро ще премести сестра си от частния дом за възрастни хора в столичния кв. „Лозенец“ в подобен в Банкя. Тя мотивирала рокадата с това, че в Банкя щели да полагат по-добри грижи за страдащата от старчески заболявания Магда.

За своите роднини и доверени хора грандамата на българската естрада вече е приготвила коледните и новогодишните подаръци. Лили не пропускала да ги зарадва за всеки голям празник, а тази година заради отличната си кондиция била в приповдигнато настроение и подготвила отрано даровете, разкриха хора от нейното обкръжение.

Както винаги, Лили не забравила и своята бивша икономка Мария и я поканила за традиционното коледно гости у дома си. 71-годишната жена е любимка на певицата заради своята честност, работливост и лоялност, но се наложило да я напусне заради претовареност със семейни ангажименти покрай смъртта на съпруга си и грижите за малката си правнучка. Наложило се ексдомашната помощница на примата да се нагърби и със стопанисването на къщата на мъжа си в село Яна.

Преди няколко месеца имотът на Мария и домочадието й бе нападнат от неизвестни и досега крадци. Те убили жестоко и кучето й Джеки, което вардело къщата и двора, с храна, в която поставили карфици. Домашният любимец издъхнал в страшни мъки пред очите на стопанката си. Когато разказала за погрома на имота, кражбата и смъртта на Джеки на Лили, тя изпаднала в шок и веднага предложила помощта си.