Готова за празниците: Блейк Лайвли показа коремчето в коледна пижама, а Рейнолдс отново се пошегува със съпругата си

Готова за празниците: Блейк Лайвли показа коремчето в коледна пижама, а Рейнолдс отново се пошегува със съпругата си

Тази Коледа ще бъде още по-специална за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, които очакват четвъртото си дете заедно. За да покажат огромното си щастие, двамата публикуваха снимка в социалните мрежи, на която позират заедно с Дядо и Баба Коледа.

46-годишният актьор използва профила си в Instagram, за да се похвали, че е имал кратка среща с Дядо и Баба Коледа. Тя се е състояла в известния Полярен експрес, който се пуска специално за коледните празници. В тематичния влак се организират различни интересни и забавни шоупрограми, които радват малки и големи, докато композицията достигне крайната си точка.

„Срещнахме се с Джесика Клаус и нейния съпруг в Полярен експрес. Тя беше всичко, за което съм си мечтал като дете. Миришеше на канела и сангрия“, написа Рейнолдс в типичния си шеговит стил. На снимката той носи тениска с образа на Пеле и синя шапка, а до него седи бременната му съпруга и семейство Коледа.

От своя страна, Лайвли избра да бъде по коледна пижама от Hanna Anderson, която комбинира с дълъг бял халат. Докато ние се възхищавахме на прекрасната пижама с коледни мотиви, която чудесно описваше наедрялото коремче на актрисата, за нея най-важният детайл от тоалета бяха бляскавите ѝ обувки. Тя дори се „скара“ на съпруга си, че ги е отрязал от кадъра, който е публикувал в профила си.

За да поправи грешката си, Рейнолдс сподели снимката в историите си в Instagram, като този път беше в цял размер и обувките бяха на показ. Шегувайки се със себе си, той беше покрил лицето си с емотиконка, която се шамаросва през лицето, а описанието му гласеше, че е направил „неизвинителна грешка“ и се извинява на всеки, който може да се е почувствал засегнат или обиден от действията му.

Райън и Блейк са известни със своите шеговити публикации един към друг, особено по време на рождените си дни. По време на събитие миналата година, Рейнолдс се пошегува, че най-накрая публикува официална снимка със съпругата си, с която са женени от почти десетилетие. Тогава те присъстваха на премиерата на новия му филм Free Guy в Ню Йорк./ TIALOTO