Седем автомобила са с различни материални щети след футболната среща „Миньор“ – Перник и „Берое“ – Стара Загора.
epa01579219 A police car is parked in front of the Printemps department store, after explosives were found inside the shop in Paris, France 16 December 2008. According to the prosecutor's officer in Paris, a group demanding the withdrawal of French troops in Afghanistan allegedly tipped off authorities about explosives planted inside the department store. EPA/IAN LANGSDON

Седем автомобила са с различни материални щети след футболната среща „Миньор“ – Перник и „Берое“ – Стара Загора.

Седем автомобила на фенове от Стара Загора са изпочупени след футболната среща между отборите на „Миньор“ и „Берое“, провела се на 26 ноември на „Стадиона на мира“ в гр. Перник. По време на мача е възникнал побой между двете агитки, който е завършил извън стадиона с унищожаване и повреждане на 7 автомобила на фенове от гостуващия отбор. Служители от ОДМВР – Перник са установили 23 от най-отявлените запалянковци, които са проявили изключителна дързост и арогантно поведение. 10 от тях са задържани за срок до 24 ч. с полицейска мярка, чиято съпричастност към случилото се на стадиона и извън него е в процес на установяване. Трима човека са с леки наранявания.

             Започнато е досъдебно производство за унищожаване и повреждане по чл. 216, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.