Малкият герой Сашко се прибира у дома до дни!

Малкият герой Сашко се прибира у дома до дни!

12-годишният Александър от Перник, който беше намерен след 9-дневно издирване, вероятно тази седмица ще бъде изписан от столичната болница „Пирогов“.

С всеки изминал ден момчето се чувства все по-добре, а неотлъчно до него е баща му, съобщи bTV. Сашко вече става от леглото и има сили дори се разхожда по коридорите в детското отделение на „Пирогов“. Успял е да си намери и приятели сред малките пациенти в болницата.

Баща му не спира да благодари на всички хора, които се включиха в издирването на сина му. Той казва: „Те ни върнаха живота – на мен и на моя син „Аз съм абсолютно и огромно благодарен на всички. Аз съм най-щастливият човек на света, защото детенцето ми се намери. Аз съм абсолютно благодарен на хилядите хора, които не спряха тези девет дни да го търсят. Оставиха семействата си, работата си, всичко… просто това дете е и тяхно дете. Тези прекрасни мъже с огромни души Милко и Веско – те ни спасиха живота и ми върнаха живота, няма как да им се отблагодаря“, каза развълнуваният родител според Столица.бг.