Инж. Чавдар Стойнев: Все повече клиенти със забавени задължения се възползват от кампанията за безлихвено плащане

Инж. Чавдар Стойнев: Все повече клиенти със забавени задължения се възползват от кампанията за безлихвено плащане

Около 300 домакинства в Перник, ползващи парно отопление, са се възползвали от 19 октомври до сега от предимствата, предоставени от „Топлофикация Перник“ за безлихвено плащане на стари задължения. Това информира изпълнителният директор на „Топлофикация Перник“ инж. Чавдар Стойнев. Той поясни, че от тази дата стартира кампанията, предоставяща възможност за безлихвено плащане на просрочени задължения. Тези от битовите  клиенти, които не могат да погасят задълженията си наведнъж, имат възможност да ги разсрочат до 31 декември, без да подават молба за разсрочване.

Според инж. Стойнев това е поредната стъпка, част от цялостната клиентска политика, насочена към грижата за абонатите на дружеството. По думите му през годините топлофикационното предприятие, с редицата кампании, които е стартирало, е имало за цел да предостави надеждно и достъпно отопление на перничани, без да се натоварва семейният им бюджет, предвид растящата инфлация.

С мотото „Поискай и спести. Лоялен ти стани“ дружеството обещава малък жест за всички клиенти, които са погасили суми над 300,00 лв. наведнъж – комплимент подарък.

И не само това, „Клиентите, които са погасили своите стари задължения получават и отстъпка 3% от месечната сметка за топлинна енергия при заплащане на консумираната топлинна енергия в срок“, допълни инж. Чавдар Стойнев.

Той напомни, че безлихвената ваканция изтича на 31 декември 2022 година.