Стана ясно разделени ли са Венелин Петков и Николета Маданска

Стана ясно разделени ли са Венелин Петков и Николета Маданска

Вместо да разпръсне слуховете, телевизионерът разпали още повече огъня на клюката, че двойката е разделена

„Венелин Петков не се е разделил с половинката си Николета Маданска, както упорито се твърди последно време.“ Това твърдят близки до водещия.  „Не коментирам личния си живот, обществения също, само ако нещата са сериозни и има смисъл в тях.“ Така обаче журналистът Венелин Петков обясни ситуацията в личния му живот, която според слуховете била трагична. Разделил се с жената до него – колежката Николета Маданска и живеел сам.

„Няма такова нещо! Венелин трепери над децата си като писани яйца, всичко останало е слухове и глупости“, сподели един от приближените асистенти на журналиста. Относно публикациите на Николета в нета, която често публикува фотоси на двете им деца, но никога в лице, приближени до журналиста коментират, че писанията му против инфлуенсърството нямат за цел да засегнат жената до него и наследниците му, пише „България Днес“.

„Венелин Петков работи към детска академия и е силно повлиян от действията на родители, които пускат реклами с децата си в нета. Това няма нищо общо с Николета“, твърдят близки до двамата. Бившият шеф на новините на btv много рядко публикува в социалните мрежи, но преди ден сподели статия за вредите, които търпят хлапетата, чиито лица родителите са използвали години наред. Според близки до Маданска и Петков двамата не са се разделили и спортната водеща не е изпадала в следродилна депресия, както твърдяха зловредите слухове. /NEWS2