КРИБ-Перник получи почетен Златен знак за дейността си през годината

КРИБ-Перник получи почетен Златен знак за дейността си през годината

Регионалната организация на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ в Перник беше отличена с почетния Златен знак на КРИБ. Отличието беше връчено на председателя на бизнес организацията в Перник Георги Милев от изпълнителния директор на КРИБ Евгений Иванов.

„Това е висока оценка за работата на нашата организация, което радва не само мен, а и всички наши членове“, заяви Георги Милев. На въпроса- какви бяха  основните критерии, по които бе номинирана пернишката структура на КРИБ, той отговори:“ Оказа се, че нашата организация е най-многобройната в страната. Тя е предложила най-много законодателни инициативи на съответните министерства. Нашите членове са имали много активна социална дейност в полза на обществото“. Георги Милев поясни, че тази награда се учредява за първа година и пернишката организация е първия носител. Предвижда се тя да стане традиционна занапред за националната организация на КРИБ.

Отличията на списание „Икономика“ и най-голямата работодателска организация в страната – КРИБ,  бяха раздадени  на тържествена гала церемония в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк.

В година,  която беше белязана с много кризи, организаторите на конкурса останаха верни на традицията да отличат предприемачите и мениджърите, които въпреки трудностите и шоковите промени не само устояват, но и постигат успехи за своите компании и българската икономика.