Голям обрат в живота на Биляна Гавазова!

Голям обрат в живота на Биляна Гавазова!

Биляна Гавазова се е отказала от идеята да се връща на малкия екран, поне засега. Тя е решила да върти собствен бизнес, като за целта бившата водеща на сутрешния блок на bTV се е обявила за комуникационен експерт и ще развива агенция за пиар, твърдят запознати.

Най-накрая станаха ясни проектите, върху които работи Гавазова, след като напусна телевизията. От пролетта, когато стана ясно, че вече е безработна, тв звездата отговаря уклончиво, когато я питат с какво се занимава. И ползва едно и също изречение, което, на практика, не разкрива нищо: „Работя по проекти“.

Преди дни обаче, бившата екранна половинка на Антон Хекимян в „Тази сутрин“ официално се обяви за комуникационен експерт. Говори се, че вече е готова с бизнес план на бъдеща агенция за пиар и дори имала някои кандидат-клиенти, пише „Уикенд“.

Плановете й били да започне с малки фирми, които са насочени към работа с проблемите на обикновения човек, и да продължи да развива идеята на авторската си рубрика „Чети етикета“ в „Тази сутрин“.

Засега Гавазова не може да се похвали с особени успехи, но вече е започнала да привежда в действие своя бизнес план, твърдят запознати. Наскоро тя стартира нещо като онлайн продължение на „Чети етикета“. Обеща на феновете си в мрежата да следи как се движат цените на основни хранителни продукти, пише още изданието.

Първо направи анкета кои са най-важните храни за тях, след това напазарува от класираните на първите места продукти и показа касовата си бележка. Обеща периодично да повтаря експеримента, за да стане ясно точно как се променят цените и как се отразява инфлацията на джоба на българите.

Друга тема на звездата е новогодишните празници – дали е по-добре да посрещнеш 2023-а във Велинград, на Малдивите или на Сейшелите. Тя предлага и съвети от специалисти как да се избегнат капаните на „черния петък”. След експертите, които са й съдействали, са банкерът Левон Хампарцумян, омбудсманът Диана Ковачева, Лъчезар Богданов от Института за пазарна икономика и др. Явно сериозните хора имат доверие в Гавазова, за да участват в подобен личен неин проект.

Говори се, че Биляна Гавазова прави всичко това, за да поддържа популярността и контактите си, но в същото време усилено търси клиенти за агенцията си. Колелото с ангажиментите й бавно започва да се върти.

През лятото бившата водеща беше модератор на конференция за полезните и вредните храни по покана на италианското посолство у нас. След това бе активно ангажирана в кинофестивала за операторско майсторство „Златното око” в Попово, където се срещна с някои от бившите си колеги в bTV, които бяха сред наградените.

Говори се, че е имала пряко участие в организацията и популяризирането на феста. Смята се, че това са само първите й стъпки в бизнеса. Тепърва й предстоят големите успехи, убедени са познати на бившата водеща, която е известна със своята упоритост и пробивност./show.blitz.bg