Кейти Пери отново извади на преден план любимия си деним за червения килим!

Кейти Пери отново извади на преден план любимия си деним за червения килим!

В сряда, 9 ноември, за музикалните награди в кънтрито, изпълнителката привлече погледите с изцяло дънков тоалет, който силно напомни за визията ѝ през 2014 година. Тогава Пери присъства на наградите на MTV, носейки дънкова рокля от Versace, която беше без презрамки и с широки крачоли, допълнена от малка дънкова чантичка.

Осем години по-късно, 38-годишната звезда доказа, че любовта ѝ към дънковите материи все още е толкова силна, обличайки гащеризон без презрамки с широки, раздърпани крачоли. Тоалетът от Marques’ Almeida се отличаваше с голяма панделка на кръста и дълбоко деколте, разкриващо гърдите на певицата.

Пери допълни визията с диамантен чокър от Mikimoto, пръстени от Rahminov, обеци и блестящи токчета. Певицата остави тъмните си кичури да се спускат свободно надолу, оформяйки ги в леки къдрици. Гримът ѝ бе доста минималистичен, осигурявайки на лицето ѝ свеж и мек ефект.

Облеклото ѝ от червения килим напомни на феновете за външния вид от VMA през 2014 година, когато тя носеше красива рокля от пачуърк деним и шипове, допълвайки своя приятел по това време Риф Раф, който също беше в дънков ансамбъл. Визията наподобяваше незабравимата поява на Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс от 2001 година, когато и двамата се облякоха в дънкови тоалети.

Тази година Пери се качи на сцената на наградите CMA заедно с Томас Рет, за да изпълнят заедно песента си Where We Started. Това е първото парче от шестия студиен албум на кънтри певеца, който се появи през април. Няколко месеца по-рано Рет даде интервю пред списание People, в което говори за общата си работа с Пери.