Деси май удари дъното…

Деси май удари дъното…

Певицата Деси Слава съвсем го дава през просото и видимо не й се занимава вече с пеене и ходене по участия посред нощ. Доказва го последната й поява в столичен клуб, която накара гостите на заведението да се отвратят от непрофесионализма на любимката си, за която са платили висок вход, за да я гледат.

Дори пияните компании забелязаха гафа на изпълнителката на „Мъжете всичко искат“ и коментираха как е възможно да си позволи да се появи така на сцената, след като има претенциите, че е звезда.

Деси, която от няколко години се бори с излишните килограми, вече не издържа да е на високи обувки. И затова реши на последното син участие в столицата да се качи на сцената по домашни чехли. Певицата едва се забелязваше на сцената с нейните скромни 1,58 см.

От масите се чуваха подмятания, че е забравила да си обуе обувките и е тръгнала от тях по пантофи. Това не е изключен вариант, тъй като певицата е известна със своята разсеяност и системно закъснение и е твърде вероятно по неволя да се е качила на сцената по пантофи.

На нея в последните години й е все тая и кара всичко през просото. Участията й минават изключително скучно, коментират очевидци. А тя ходи по участия единствено, за да си вземе хонорара, но не се напъва да се представи добре, както правеше преди години. „Не виждам как може да си заслужи хонорара от 6 бона“, съскат управители на нощни заведения в страната, пише show.blitz.bg