Заснеха момче до блок в Перник. Бащата на Александър: Това е моят син

Заснеха момче до блок в Перник. Бащата на Александър: Това е моят син

„Аз твърдя, че това е моят син. Трябва да го намерим“, заяви пред БНТ бащата на изчезналото дете, след като във Фейсбук „Снимай Перник, нека всички видят!“ се появи видео. Потребителка твърди, че на него е заснела 12-годишния Александър.

Тази вечер са качени дневни кадри, на които очевидци твърдят, че момче, което много прилича на изчезналия 12-годишен Александър, си играе с котка. Заснето е около блок в Перник.

„Със същите маратонки като цвят, същият панталон, по някакъв начин си е сменил якето, не знам как е станало, доста е слаб и немощен, защото не е ял от 3 дни, но държи вода в лявата си ръка“, каза Александър Цветанов.

По думите му жената, която го е заснела, е тръгнала да го спира, но слизайки по стълбите детето вече ѝ е отминало блока.

„Ще продължим с търсенето през цялата нощ. От 3 дни живея в гората не ям и не спя. Разпитваха ме, да. Мога да обясня абсолютно всичко по часове и минути какво съм правил. Само него си имам и трябва да го намерим, да побързаме, защото вече е студено. Имам информация от екстрасенс, че трябва да се проверят входовете и стълбите, някакъв бетон, до който стоял, без стени и врати. Ей там има един строеж и ще ходим да го видим, да го проверим“, каза още пред БНТ Александър Цветанов.