Автобус блъсна Сашо Кадиев в Турция

Автобус блъсна Сашо Кадиев в Турция

Сашо Кадиев изживя пълен кошмар наскоро, по време на екскурзия до Турция. В южната ни съседка той е бил заедно с дъщеричката си Катерина, но още от първия ден на престоя им случките били все с неприятен привкус.

Актьорът искал да прекара няколко дни с дъщеря си в Анталия, но още щом пристигнали, установил, че нито хотела, нито стаята изглеждали така, както на снимките. Наложило се да сменят, а накрая и автобус блъснал таксито, в което пътували.

„Реших това лято да отидем в чужбина само двамата. В един от най-големите аквапаркове в Европа – The Land of Legends в Анталия. Бяхме 3-4 дни. Как започва премеждието в Турция – запазил съм някаква квартира, която я дават на снимките с хубава поляна, в далечината се вижда морето, с някаква верандичка. Радваме се. Пристигаме на летището, взимаме си едно такси и тръгваме за там. Но пристигаме в един квартал, който е ужас.

Военната обстановка нищо не е. Всичко е разрушено, строи се наново, няма пътища, всичко е в дупки. Викаме си: „Ние тука ли сме, верно?“. Ужасяваща история. Самата квартира не е лоша, но обстановката отстрани – ужас. Далеч от парка и от всичко. Звъня на хората, които са ни я дали, че не искаме да оставаме, но от там ни казват, че не се връщат пари. Кати ми вика „Тати, какво ще правим в тая разруха?“ И сменихме хотела. Отписах парите, въпреки че не бяха малко“, споделя Кадиев.

„Тръгваме, но няма хотели. Отварям сайта, всичко пълно. В Анталия си е сезон. И намирам едва-едва един между мотел и хотел, който пак не е евтин. Казват, че в Анталия е евтино, но не е. В квартала кокошки търчат по пътя, някакви пичове карат каруци. На тръгване с таксито се качваме малко на горе и един автобус не ни вижда и продължава да си слиза към нас. Шофьорът на таксито започва да свирка, но онзи си ни удари отпред. Блъсна колата. Не стана кой знае какво, но колата счупена отпред. Почнаха шофьорите да се карат на турски. Викам си – първо не можем да се настаним, сега ни удариха. Абе, добро начало в Турция. Поне на аквапарка да отидем“, сподели популярният актьор и водещ.

„Хванахме друго такси, влизаме в онзи хотел, а там друга история – 40 градуса, а климатикът я работи, я не. Детето пита какво ще правим, викам: „Сложи банския и отиваме на аквапарка“. По едно шосе вървяхме към него на 40 градуса, но на аквапарка бяха големи купони. В края на краищата си изкарахме хубаво, забавлявахме се, ходихме по ресторанти, пеша, прибирахме се вечер, разхождахме се“, каза още Кадиев.

„След два дни в България, като се прибрахме, викам: „Кати, искаш ли да те водя в Дисниленд в Париж?“, а тя отговаря: „Предпочитам да си остана сама. Тука при баба е най-хубаво“, завърши с усмивка разказа си актьорът./show.blitz.bg