Жителите на село Богданов дол избраха категорично за кмет Людмила Симеонова

Жителите на село Богданов дол избраха категорично за кмет Людмила Симеонова

Жителите на китното пернишко село Богданов дол избраха за свой кмет, в оставащата година и малко до края на този мандат, Людмила Симеонова. За нея са гласували 138 от гласоподавателите. За опонента й Илиян Иванов са гласували 83-ма от имащите право на глас.

На частичните местни избори, които се проведоха днес в Богданов дол, са гласували 221 човека, което означава над 60% от имащите право на глас.

Двама бяха кандидатите, които се конкурираха оспорвано за кметското място в Богданов дол. Това са Людмила Симеонова и Илиян Иванов. И двамата живеят в село Богданов дол.

Людмила Симеонова се кандидатира за кметското място като независим кандидат. Тя е натрупала сериозен опит като старши специалист ЕСГРОАН в кметството на село Богданов дол близо пет години и е позната на всички жители в селото. Нейната кандидатура бе подкрепена от ГЕРБ.

Илиян Иванов  бе издигнат за кмет от БСП. Той е бизнесмен и е познат добре на жителите на село Богданов дол.

На излизане от изборната секция, на въпроса- за какво гласува, Людмила Симеонова отговори: “Гласувах за бъдещето на нашето хубаво село. Искам то да се развива и да става все по-привлекателно за хората, които живеят в него“.

Както вече информира Днес и утре, изборният ден в Богданов дол започна навреме и без проблем. Към 13.00ч бяха гласували 115 човека от имащите право на глас, а към 16.30- над 50% от гласоподавателите.

Екипът на Днес и утре честити на Людмила Симеонова успеха и пожелава здраве и успех в работата, за да стане Богданов дол още по-хубаво място за живот.