Калин Сърменов подкара  скъпарски джип

Калин Сърменов подкара  скъпарски джип

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов се е сдобил с нова скъпа придобивка – лъскав джип „Мерцедес“ за минимум 100 хиляди лева, видяха фотографите на „Ретро“. Явно кризата у нас все още не се е отразила на звездата от „7 часа разлика“, щом е заделил средства за подобна голяма инвестиция.

Актьорът отдавна е почитател на мощните превозни средства и в последните години сяда зад волана само на огромни като танкове джипове. Милото е отколешен фен на немските автомобили и освен мерцедесите слабост са му и моделите на ауди. Преди дни с новия семеен автомобил 59-годишният Сърменов бе извел на разходка в центъра на София половинката си Боряна и тяхната дъщеричка. Семейството си взе напитки от оборотно заведение, а после направи няколко обиколки на съседния парк. Въпреки многото работни ангажименти шефът на Сатирата все пак намира време за любимите си жени. От предишния си брак той има и две вече пораснали дъщери, като по-голямата от тях – Дария, го направи и дядо на внучка Йоана през лятото на 2020 г.

През новия театрален сезон Сатирата отново ще привлича зрители с наситена програма. Освен добре познатите заглавия ще има и много премиери, като Сърменов е поканил и нови гостуващи звезди в трупата. Сред тях са Бойка Велкова и Николай Урумов, които ще гледаме съответно в „Очарователни грешници“ и „Милионерът“ на Йовков.