Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир в почивните дни

Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир в почивните дни

Вчера, 30 минути след полунощ, на ул. „Бл. Гебрев“ в пернишкия кв. „Изток“ е проверен лек автомобил „Фолксваген голф“, управляван от 42-годишен от гр. Костенец. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1,96 промила в издишания въздух. Водачът е отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

 53-годишен от пернишкото село Дивотино е управлявал лек автомобил „Пежо“ с концентрация на алкохол в издишания въздух 1, 57 промила. Мъжът е проверен вчера, около 22,30 ч. в пернишкия кв. „Изток“. Дал е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч.

 Отново вчера, около 22, 40 ч. в пернишкия кв. „Проучване“ е проверен лек автомобил „Тойота“ с водач 48-годишна столичанка. Тестът й за алкохол се оказал положителен – 1 ,57 промила в издишания въздух.

 42-годишен радомирец е управлявал лек автомобил „Фиат“ под въздействието на амфетамин. Мъжът е проверен на 23 септември, около 22,40 ч. в гр. Радомир. Дал е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

Работата по документиране на случаите продължава.