Luxstickers.com става Luxnails.bg

Luxstickers.com става Luxnails.bg

Популярният сайт за професионални стикери и продукти за маникюристи Luxstickers обяви, че се ребрандира. Новият бранд е Lux Nails и дава силна заявка да продължи линията на развитие. Ето какво публикуваха от сайта в официалната си Facebook страница:

“Скъпи клиенти, щастливи сме да обявим новия ни бранд! Luxstickers.com става Luxnails.bg. От години развиваме сайта ни в помощ на професионалистите в маникюра и педикюра. Освен стикери за нокти, разширихме продуктовата ни гама с професионални инструменти, козметика за ръце и нокти, гел лакове De La Ro, Spektr, Lianail, системи за изграждане и декорации! И продължаваме да разширяваме продуктовото ни портфолио за вас 

Очаквайте още нови, професионални продукти! Предстои да обновим и Facebook страницата ни Fashion nails.bg на Lux Nails – като място за вдъхновение на маникюристи. Както и Instagram профилите ни.

И, разбира се, ще ви очакваме на изложението Arena of Beauty – 14-16 октомври в София – с новия ни бранд Lux Nails и специални предложения за вас”