„Мръсното копеле“ с Асен Блатечки на пернишка сцена

„Мръсното копеле“ с Асен Блатечки на пернишка сцена

Николай Урумов, Асен Блатечки, Светлана и Христо Бонин могат да гледат перничани в „Мръсното копеле“ на 6- ти октомври от 19 часа. Билетите вече са пуснати в продажба.

Липса на емпатия, повърхностен чар и високо самочувствие са само част от чертите, които могат да формират, както един сериен убиец, така и най-успешния мениджър.

За това не е изненада, че идеите на шведски психолог, използвани от испанския драматург Жорди Галсеран, получават толкова добронамерен прием сред зрителите.

В една от последните си постановки, режисьорът Пламен Панев  направи своята версия на текста му и покани Николай Урумов, Асен Блатечки, Светлана и Христо Бонин да станат част от екипа на комедията, която е чудновата смесица между психотрилър, криминале, интелектуален ребус и риалити шоу.

Ярката комедия  „Мръсното копеле“ е спектакъл, фокусиращ се върху бруталните  взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане.

Спектакъл, изпълнен с много интрига, много изненадващи обрати,много смях, забавление и различни типажи. А зрителите  имат възможността да участват  с предположенията си как ще завърши  той  – кой е подставеното лице?