Бившата на Слави Трифонов го докара до просешка тояга

Бившата на Слави Трифонов го докара до просешка тояга

Във финансов колапс е изпаднала голямата любов на Слави Трифонов- бившата танцьорка от балет „Магаданс“ – Мартина Огнянова. Варненката, която понастоящем е омъжена за боксьора Коко Колев и е майка на две деца, се е принудила да разпродава целия си гардероб в интернет, за да свързва семейството й двата края, пише „Ретро“.

Дори години след раздялата си с Дългия, Мартина продължава да пази скъпи тоалети и обувки, които той й подарявал по време на любовната им връзка, прераснала в съвместно съжителство. Ревнивият и деспотичен Трифонов навремето компенсирал щедро минусите в поведението си към танцьорката с луксозни подаръци за хиляди левове.

От сантимент блондинката не искала да ги изхвърля макар към днешна дата бившият й да й е „черен“, но сега била в безизходица. Мартина била готова да им вземе и пет пъти по-ниски пари но да успее да ги продаде. В обявата и във Фейсбук пише:

„Продавам елегантни екстравагантни обувки, предимно с висок ток, номер 35, както и рокли размери S и XS. Носени са по 1,2,3 пъти. Марките на обувките са основно „Касадей“, „Балдинини“, Versace. Има и други много висок клас. Около 100 чифра са обувките, роклите са 50-ина, всички дизайнерски. Постепенно ще снимам и ще качвам в нета“.

Преди половин година бившата на Слави направи друга стъпка, за да го изтрие завинаги от живота и съзнанието си. Мартина обяви за продан апартамента, който Трифонов й подари в затворен комплекс в столичния квартал Бояна, още по времето, което бяха заедно и уж щастливи. Тристайното жилища с над 100 квадрата площ бившата на Дългия продава за близо половин милион лева, но все още не се е намерил купувач.

Мартина и настоящият й съпруг Коко имат и друго жилище в квартал Манастирски ливади, но в момента се пренесли в селска къща, за да растат двете им деца близо до природата.

След като скъса с Дългия, танцьорката бе изхвърлена позорно от шоуто на бившия си любим. В годините пробваше да се изхранва по различни начини. Първо беше козметичка, после маникюристка. Опита се да внася чуждестранни разкрасителни продукти у нас, а последно залага на „лайф коуч“. В социалните мрежи двамата с мъжа й Коко провеждат семинари на различни житейски теми и дават акъл и посока в живота на объркани хора. Явно начинанието не е доходоносно и не храни гърлата на децата, щом Мартина се е докарала до там, да разпродава дрехите обувките си./ news2