Тази година Фермата“ ще се снима край язовир „Диканя“

Тази година Фермата“ ще се снима край язовир „Диканя“

Едно от най-атрактивните и гледани телевизионни предавания по БТВ – „Фермата“ , тази година ще се снима край язовир „Диканя“.

Осмият сезон на реалито, наречен „Мостът на времето“, ще събере легендарни участници и нови, интересни герои, и ще свърже традиционните ценности с модерния свят. Сред прекрасната природа, на брега на язовир „Диканя“, предаването ще преоткрие собствените си корени и ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа в името на общото благо. Преди 2-3 години “Фермата“ се снима на язовир „Студена“

Тази есен през портата на „Фермата“ 8 ще прекрачат участници, представители на доброто старо време и на несигурното, но вълнуващо бъдеще. Всички те ще се заселят край спокойните води и ще се опитат да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце. В тази трудна мисия ще ги подкрепят наставниците им – добре познатите, обичани от зрителите фермери Бети и Ники, които ревниво пазят връзката с българската земя.

Сред участниците може да бъдат открити  някои от любимците на публиката, които се превърнаха в емблеми на предишните седем сезона на „Фермата“ – мъже и жени с традиционни ценности и опит, носещи духа на старите времена. Срещу тях ще застанат интересни, модерни, нови герои. Тези два свята не само ще се сблъскат, но и ще се допълнят. А в индивидуалното и отборно съревнование най-достойният ще спечели голямата награда от 100 000 лева.