Лили Иванова продължава националното си турне, въпреки че все още не е напълно здрава

Лили Иванова продължава националното си турне, въпреки че все още не е напълно здрава

Габрово е сред малкото градове от мащабното национално турне на Лили, където тя не уважи желанието на публиката за бис. Очевидното рекордните горещини в комбинация с болестта са изтощили звездата напълно.

Примата на българската естрада Лили Иванова все още не е оздравяла напълно от коронавируса, който я покоси миналия месец. Въпреки че не е в съвсем блестящо здраве, звездата поднови концертните си изяви, а част от сценичната й програма са някои интересни за публиката ритуали.

На концерта си в Габрово миналия уикенд музикалната икона имала ситуирана до себе си масичка, която изглеждала досущ като част от декора, а на нея от екипа й били предварително поставили бутилка с вода, бурканче с мед и носни кърпички, които през цялото време да й бъдат под ръка. След всеки изпълнен шлагер Лили благодаряла на публиката и после си вземала по лъжичка от меда и отпивала глътка вода.

Макар да показа, че и на близо 90 години гласът й още е в апогея си, в последно време тя е доста пресипнала и се налагало в Габрово да си взема по минута почивка между песните. Очевидно почитателите на естрадната легенда са й наистина верни и дори не я разкритикуваха, че си е позволила да ползва носна кърпичка на сцената, тъй като явно още я измъчва постковид хрема.

Единственото, от което публиката в Габрово останала недоволна, било краткото времетраене на изявата на певицата. Тя прекъснала концерта си предсрочно, тъй като усетила, че силите й са на привършване. През цялото време на метър от нея като патрул дежурял нейният верен мениджър Николай Недеков, който толкова добре познавал шефката си, че разбирал от какво има нужда тя буквално от един поглед. Преди финалните изпълнения по неин сигнал той й подал и специална чашка с разтворени вътре витамини и имуностимуланти, които да й помогнат да се сдобие с още сили, за да остане на крака до края на програмата, пише „Ретро”./ news2