Ето коя световноизвестна звезда чака Дарина Павлова на пристанище…

Ето коя световноизвестна звезда чака Дарина Павлова на пристанище…

Дарина Павлова чака Андрю Гарфийлд, станал световноизвестен с ролята си на Спайдърмен, в красивия пристанищен град Иския, където да се запознаят и той да получи специална награда на местния филмов фестивал.

За поредна година Мадам Мулти ще бъде специален гост на кинофорума, който ще се проведе за 20-и път между 10 и 17 юли.

Заедно с Дарина Ischia Global Fest 2022 ще посети и филмовият продуцент Ави Лернер – създател на филмовите компании Nu Image и Millenium Films. Фенове вече се питат дали в тяхната компания няма да бъдат и добрите приятели на Павлова – Мартина Вачкова и Владо Пенев, които са чести нейни гости. Вероятността обаче е малка, тъй като дъщерята на Григор Вачков прекара седмица на яхтата на Дарина миналия месец, пише „Телеграф“.

През тази година организаторите очакват гости от целия свят, сред които актьорите Джина Гершон, Франко Неро, режисьорите Майкъл Радфорд и Тери Гилиъм, както и значителен брой туристи, които традиционно избират за своята почивка район Кампания в Южна Италия.

С огромен интерес край бреговете на Капри се очаква пристигането на младите звезди Матео Бочели и Майкъл Ричърдсън. Матео е син на Андреа Бочели, а Майкъл е наследник на холивудските актьори Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън. Двамата актьори ще получат наградата Golden boys за дебют в киното на специална церемония на 14 юли. А Дарина Павлова и Ави Лернер ще имат възможността да се запознаят с тях, а защо не и да ги поканят за съвместен проект в България./show.blitz.bg