Сръбски модел избира само властни мъже, изневери на мъжа си, омъжи се за любовник

Сръбски модел избира само властни мъже, изневери на мъжа си, омъжи се за любовник

Сръбският модел Божана Райич и бивша съпруга на футболиста Владимир Стойкович, от години е една от основните теми на сръбската общественост. След скандала, който се разрази заради краха на брака й с футболиста обаче, тя се оттегли от медиите.

Божана се посвети на новия си съпруг, деца, а понякога публикува и разголена снимка в Instagram, която предизвика истински ентусиазъм за неустоимата й визия, която вече е около 50-те. По всичко личи, че възрастта й не може да направи нищо за да върне спомените, когато тя беше на 20 години.

Въпреки че беше интересна за публиката заради атрактивния си външен вид, любовният й живот и предполагаемите афери бяха по-интересни за аудиторията.

Божана Райич е родена през 1980 г. в Цюрих. Тя израства в родния си град с родителите си Славко и Деса, и сестра си Младенка. Тъй като майка й и баща й са родом от Сараево, тя прекара лятната си ваканция при баба и дядо си в Босна и Херцеговина. Тя е образована и живее в Цюрих до 2007 г., когато се мести в Белград заради кариерата си на модел.

Тя работи като модел в продължение на пет години, а след това реши да прояви своята креативност, като започна да проектира дрехи. Тя организира няколко модни ревюта, но придоби по-голямо признание през 2009 г., като се омъжи за вратаря Владимир Стойкович.

Две години по-късно им се ражда син, когото кръстиха Лео, пише Biografija.org .

В края на същата година в медиите започва да се появява информация за брачни проблеми. А именно сръбските таблоиди обявиха, че бракът им е в криза. Много се спекулираше дали Владимир е виновен за това, когато феновете на нощния живот често го срещаха на белградските плеймейтки, или причината за това е предполагаемата афера на Божана с бившия хандбалист Владо Мандич.

Двойката Стойкович рязко отрече тази информация и като се появи заедно публично се опита да докаже, че връзката им все още е отлична. След няколко седмици „бурята“ утихна, за да могат да се посветят на сина си и брака.

След пет години брак те се разведоха, а медиите с месеци писаха кой е главният виновник за това.

Докато Божана твърди, че Владимир е изневерил, в медиите се появи новината, че съпругата му е имала връзка със семейния приятел Бранислав Джурджевич. Тя се отказа от имуществото, което са придобили в брак, и получи попечителството над сина си.

След кратка връзка с модела Деана Живкович, Владимир се ожени за икономистката Валентина Ваня Паунович в средата на 2016 г., а през февруари 2017 г. им се роди син Владан.

Въпреки че се свързваше с много известни мъже след развода, Божана отрече всички тези твърдения.

Когато съдът официално ги разведе, тя разкри връзката си с Бранислав Джурджевич. Този път обаче тя се опита да се появява в таблоидите възможно най-малко, особено защото Джурджевич не обича да се излага публично./ news2

След като се разделиха за кратко в края на 2013 г., Божана имаше връзка с Лазар Космайч, син на Драгослав Космайц, който е обвинен в трафик на наркотици . През това време се спекулира, че Джурджевич е в любовна връзка с Ружица Велькович, член на групата Models. /News2.bg