105 служители от ОДМВР – Перник са наградени по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5 юли

105 служители от ОДМВР – Перник са наградени по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5 юли

 На тържествено събрание  днес, по повод празника на МВР,  бяха връчени наградите на полицейски служители, за постигнати високи резултати в борбата с престъпността и опазване на обществения ред. С „Почетен знак на МВР – III степен“ са наградени Радостин Митаров и Иван Станиславов, служители в сектор „Научно-техническа лаборатория“ и РУ – Радомир. Заповедите са издадени от министър Бойко Рашков.

 С „Обявяване на благодарност и индивидуална парична награда“ са отличени 10 служители от Първо РУ, а с „Писмена похвала“ 93-ма полицаи от областната дирекция. Наградите са от старши комисар Павел Млеканов – директор на ОДМВР – Перник.

     По случай  приключване на професионалната кариера в МВР и за дългогодишната, безупречна, прецизна и отговорна работа в системата на вътрешното министерство бяха връчени грамоти и плакети на трима служители – Ели Захариева, Жулиета Райчева и Людмил Владов.

Във връзка с предстоящия празник бяха прочетени поздравителни адреси от ръководството и дирекции в МВР, администрации и ведомства.

     В обръщението си към служителите на ОДМВР – Перник, старши комисар Млеканов благодари за денонощния труд и високите резултати в борбата с престъпността и опазване на обществения ред в региона. „Бъдете здрави вие и вашите семейства, много лични и професионални успехи и все така отговорни, в защита интересите на гражданите и утвърждаване на правовия ред“, заяви директорът.