Мошеници изнудват Геро за пари

Мошеници изнудват Геро за пари

Самият актьор дори не знае точната сума, срещу която трябва да се върне стария акаунт. „Не знам какво точно стана, но имах много снимки там. Аз не съм много активен, но все пак се отбелязах от време на време“, казва Геро.

Актьорът споделил драмата си със своя приятел Васил Василев – Зуека и той бързо намерил решение като направил нов профил на Геро. В своя профил Зуека подписа: „На това хубаво момче Геро, профилът му бе изтрит. Но ако желаете, можете да го добавите в новия му профил, който вече има специално за вас“. За по-малко от пет часа приятелите на Геро се увеличиха до три цифри.  Актьорът бе повече от доволен, пише „България Днес“.

От няколко месеца хакери атакуват профилите на популярни личности, разбиват ги след това им искат пари. Средно цените варират между 3 и 5 хиляди лева. След като преди време Валери Божинов брои пачки, за да върне профила на любимата си Биляна Дол, неговият профил в Instagram също бе хакнат. Тогава Божинов се бръкна шест бона и върна Биляна в мрежата. Изглежда сумата за неговия профил е по-голяма, след като не можа да си го върне повече от месец.

От хакерска атака се оплакаха певецът Илиян, Благой Георгиев, Юлиан Вергов, Симона Загорова и др./ news2