Председателят на СК „Боец“ – Перник: Михайлов не е тренирал кикбокс в нашия клуб!

Председателят на СК „Боец“ – Перник: Михайлов не е тренирал кикбокс в нашия клуб!

Треньорът на Спортен клуб Боец – Перник излезе с позиция относно скандалът около побойника Васил Михайлов. Според Венелин Анков спортът кикбокс неправилно се спряга по отношение на подсъдимия вече агресор, който раздава улично правосъдие с юмруци из Перник. Анков подчертава, че въпросният младеж е бил шампион по таекуондо и никога не е бил на държавно първенство по кикбокс.

Ето и пълното изявление на Анков по въпроса:

„Тъй като получих много обаждания и запитвания, във връзка със случая Васил Михайлов е време да внеса малко яснота публично. Като треньор и председател на СК ‘БОЕЦ“-ПЕРНИК заявявам следното.

Васил Михайлов, никога не е бил състезател на спортен клуб по Кикбокс и Муай Тай „Боец“-Перник, никога не бил картотекиран, не е играл под флага на нашия спортен клуб и не е тренирал при нас. Васил е идвал за спаринг тренировки и нищо повече. Васил Михайлов има над 20 състезания по ТАЕКУОНДО АЙ ТИ ЕФ , над 3 състезания по БОКС И САМО ДВЕ РЕПУБЛИКАНСКИ СЪСТЕЗАНИЯ ПО КИКБОКС.

НИТО ЕДНА МЕДИЯ, ВЕСТНИК И САЙТ НЕ ГО НАРЕЧЕ ТАЕКУОНДИС ИЛИ БОКСЬОР, НО КИКБОКСЬОР ДА!

ВАСКО МИХАЙЛОВ НЯМА НИТО ЕДНО ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО КИКБОКС В РИНГОВ СТИЛ(ФУЛ КОНТАКТ) И ТОЙ Е ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И КИКБОКСЬОР.

НИТО ЕДИН НАШ СЪСТЕЗАТЕЛ НЕ Е РЕЦИДИВИСТ И ПОБОЙНИК. ВСИЧКИТЕ НИ СПОРТИСТИ ЗАВЪРШИЛИ УЧИЛИЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ ВЪВ ВИСШИТЕ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ.

СПРЕТЕ ДА ПЕТНИТЕ НАШИЯ СПОРТ!!!“