Община Перник и National  Geographic KIDS Magazine България организират образователно приключение в света на клуб „Малки откриватели“

Община Перник и National  Geographic KIDS Magazine България организират образователно приключение в света на клуб „Малки откриватели“

📍 Каним всички семейства и любознателни деца на 19 юни от 11 до 18 ч. пред Дворец на културата в гр. Перник, за да ви пренесем във Вселената на забавното знание!

🕵️‍♀️Ще ви смаем с куп необикновени активности по най-любимите теми- „Екология“, „Химия и Физика“, „Технологии и Роботи“, „Изкуство“, „Животиски свят“ и „Активен живот“.

Обещаваме да си прекарате чудесно!

🤸Ние сме готови с нашите ЕКОигри и послания да подарим полезни знания на децата и да им покажем колко забавно и лесно е всъщност да се грижим заедно за природата.

🤸Ще обогатим съзнанието им с нови факти за множество диви животни и застрашените видове, които са на път да изчезнат.

🤸Очакват ги още  забавния и цветен свят на боичките и детелините, както и тайната мисия на всеки малък откривател, за която ще им разкажем на място. 

🤸Този път няма да пропуснем вълнуващите и непредвидими физични и химични експерименти, от които сме сигурни, че малчуганите няма да откъснат поглед.

Всички заедно ще се повеселим в спортните активности до финалната победна точка.

🤸А в специалния кът на роботите ще покажем на децата безкрайните технологични възможности, за които не са и подозирали.

🌍Не пропускайте да бъдете с нас на 19 юни и да се включите в невероятния свят на Клуб „Малки откриватели“!

*Входът е свободен

*Събитието е подходящо за деца над 3 годишна възраст