Перничани за пореден път доказаха, че могат да се борят за добра кауза и спечелиха в името на Стиви!

Перничани за пореден път доказаха, че могат да се борят за добра кауза и спечелиха в името на Стиви!

Майката на Стиви, Елизабет, съобщи, че необходимата сума за лечението на  му е събрана.

Тя сподели, че непосилната сума за лечението на Стиви е събрана. Според нея, сега остава да се молим и медицината да си свърши работата, а нашето момче да оздравее.

Припомняме, че 14-годишният Стивън бе диагностициран с болестта Сарком на Юинг. Лечението й е много сложно и продължително и изисква много средства. Семейството  на Стиви реши да спасява детето си в Германия. За целта беше необходимо да бъдат събрани около 600 000 евро. Благодарение на българите, които застанаха зад Стиви, половината сума бе събрана и той веднага замина за болницата в Германия. Кампанията за събирането на останалата част от необходимите средства продължи.

Така майката на Стиви съобщи невероятната новина. Ето какво написа Елизабет до всички:

„Здравейте, приятели и ангели на Стиви. Преди четири месеца създадохме тази група с надеждата, че има хора които ще помогнат да съберат средства с които нашия син Стиви да има шанса да се лекува на място където има специалисти и където ще направят всичко необходимо да излекуват Стиви от коварната болест.

Всичко тръгна хаотично бяхме в шок, неинформирани дълго време нямаше окончателна оферта. Ужасът беше когато видяхме огромната сума, която болницата иска за лечението на Стиви. Бях отчаяна, че това е сума, която не можем да съберем. Но благодарение на вас прекрасни хора ние успяхме.

ВИЕ УСПЯХТЕ!

Сумата, която се иска от болницата е събрана!

Сумата от 581 910 евро.

ПОКЛОН ПРЕД ВАС, ПРЕД ДОБРОТАТА И ЧОВЕЧНОСТТА!

Вие дадохте шанса на нашия син да получи най-доброто лечение.

Вие чухте нашата молба.

Вярвам, че и Бог ще чуе молитвите ни и това, което искаме всички ще се сбъдне, Стивън да пребори болестта. Пътят продължава, той ще бъде дълъг и труден.

Няма думи, с които да изразя благодарността, уважението и респекта, които изпитвам към вас. Без вас нищо от случващото се нямаше да бъде възможно.

Благословен да е всеки един от вас, който отдели от средствата си, от времето си за миг не спряхте да организирате мероприятия, да се разделяте със скъпи за вас вещи, дечица които се разделяха със спестяванията си.

Приятелите на Стиви, които бяха неуморими в каузата.

Неговите съученици и преподаватели.

Огромно благодаря на треньорите на Стиви, които не спряха да помагат и на всички футболни клубове.

РЕСПЕКТ!

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ!

ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ!“